Тази зима са хит ръкавиците до лакътя


Тази зима са хит ръкавиците до лакътяВ студените и мразонити дни е немислимо да се излезе навън без топлите зимни ръкавици. Не става въпрос за обикновени ръкавици, а за дълги поне до лакътя. Те са с различни цветове и дизайн, затова е добре да ги сменяте често, ако искате да следвате последния моден писък.

Дългите ръкавици са подходящи както за любовни срещи, така и на купон, на прием или на разходки по магазините. Те могат да се съчетаят както със суперизискани, така и с ежедневни тоалети.

Строгите костюми, ефирните коктейлни рокли, плетените дрехи и екстравагантните тоалети са подходящи за съчетаване с дълги ръкавици, стига те да съответстват цветово на целия ансамбъл.
Дългите ръкавици са хит тази зима

Дългите ръкавици от тънка цветна кожа се съчетават прекрасно с романтични рокли. Модерни цветове са синият, теракотовият, яркочервеният и класическият черен.

Тънките дълги до раменете ръкавици от черна кожа ще ви превърнат в истинска атракция на всяко събиране. Ръкавиците, дълги десет сантиметра над китката, също са подходящи за всеки вид облекло.

За да можете да носите и обикновените си ръкавици, експериментирайте при съчетаването на цветовете на ръкавиците и дрехите си. В момента за късите ръкавици са модерни нежните нюанси – розов, изумруденозелен, жълт, светлосин.

Модерни са и ръкавиците, които са направени от имитация на кожа на змия и крокодил. Добре е ако можете да съчетаете цвета на ръкавиците с цвета на чантата си.

Големи камъни, пера и различни видове кожени връзки правят от ръкавиците истинско украшение на тоалета. На мода са и ръкавиците без пръсти, които са идеално допълнение към вечерния тоалет.

Те могат да бъдат кожени и кадифени, а също така изплетени от груба прежда. Можете да ги съчеаете по цвят с плетена блуза и ще се получи много ефектно. При ръкавиците без пръсти задължително условие е перфектният маникюр.
Източник: ezine.bg

Ако този сайт ви допада, можете вземете нашия rss

Етикети: , , , ,

Скорошни публикации

Връзки