Скоростно гримиране, на помощ идва моливът


lip-liners_300Пътувания, безкрайни празници или при бърза смяна на обстановката, се налага да извържиш скоростно гримиране, за да се приведеш в ред за малко време и с малко средства. Тогава на помощ идва моливът. Всеки от тях може да направи много.

1. С полумек кафяв молив можеш да направиш формата на веждите идеална, да подчертаеш очите, да оформиш линията на устните. Достатъчно е да разнесеш молива към центъра на устните и леко да ги напудриш- тогава ще изглеждаш добре и без червило. Със същия молив можеш да си направиш и малка бенка в стил Мерилин Монро или Сидни Крофърд.

2. С уневерсален бял молив нанасяш полупрозрачна линия над ресниците, за да станат очите ти по-изразителни, направи няколко щриха само под веждите и ги разнеси,това още повече зрително ще увеличи окото, направи едва забележима бяла линия на устните,размажи я и леко ги напудри –устните ще станат по-ефектни, а линията им по-изразителна, нанеси тънък слой на вътрешната повърхност по краищата на маникюра, а отгоре сложи полупрозрачен бежов лак- ще се получи френски маникюр.

Източник:plovdivmedia.com

Ако този сайт ви допада, можете вземете нашия rss

Етикети: , , ,

Скорошни публикации

Връзки