Sexy dress-code


Любопитно ли ви е да разберете, кой стил на обличане най-много възбужда мъжете?

Високи обувки. Всички запитани са казали – да!

Чорапи и жартиери. Това е вторият отговор след Евиното облекло.

Кожена рокля. Предпочитат я уверени в себе си и често доминиращи в секса мъже, въпреки митовете за „строгата господарка“.

Рокля с дълбоко деколте. Това е „американският елемент “ в класическата рокля. Такава рокля вълнува мъжете повече от половин век. Легендарната Мерилин Монро Често е съблазнявала своите поклонници със своето V-образно деколте.

Дълги кожени ръкавици. Мъжете няма да престанат да ни учудват – сексуалните фантазии, свързани с този аксесоар изобщо не принадлежат на дизайнери или собственици на секс-шопове, а на адвокати и юристи. Ето, това са строгите консерватори!

Къса момичешка пола. Доста мъже мърморят, когато приятелката им се появи на среща с панталон. Макар, че доста от тях намират сексуални дънките с ниска талия. Всъщност доста от тях обичат да наблюдават очертанията на женското дупе.

Бял потник, на добре очертана женска фигура. Оказва се, че за любителите на фитнеса това е много секси.

Шуба върху голо тяло. Това повече прилича на женска фантазия. Макар, че доста често, когато канят жената на коктейл мъжете изискват подобен дресс-код.

Строг делови костюм, сако „върху голо тяло“. Изпитват ли слабост към непоклатимата „желязна лейди“?

Club-style. Това е един от фаворитите на мъжките предпочитания. В облеклата, които са подходящи за дискотека жените изглеждат ярки и ефектни.

Къси тениски или бюстиета. Много мъже се впечатляват от голото, придобило тен женско коремче.

Игра на преобличане. Сексуалните фантазии могат да бъдат много различни, строга полицайка, медицинска сестра, бизнес секретарка, наивна ученичка и др.

Бикини, прашки. Много мъже ги като единствен сексуален елемент в женското облекло, без никакви алтернативи.

Източник: damski-klub.info

Ако този сайт ви допада, можете вземете нашия rss

Етикети: , , , ,

Скорошни публикации

Връзки