Северно сияние от Dior за празничната нощ


Празничната колекция на Dior, създадена от креативния Тиен, носи името New Look Noel.

Майсторът се е вдъхновил от Версай, в края на XVIII век, когато е царствала Мария-Антоанета, в изкуството – стилът рококо, а в обществото – духът на разкоша.

New Look Noel е своеобразна вариация на тема оптическата игра на светлината.Тиен си спомнил за създадения през 1956г. за Dior, кристал Aurora Boreale («Северно сияние») от Swarovski.

В основата на всеки продукт от празничната колекция на Dior е кристалният прах: най-модерните гримове днес са с минерали, те придават на лицето естествен блясък и красота.

Самият кристал Aurora Boreale, почти половин век по-късно ни е представен отново под формата на изящна, овална висулка, в която е скрит искрящ блясък за устни. Висулката е обсипана с 52 кристала Swarovski, сред които и 4 Aurora Boreale.

Люляково и сребристо – това са двата основни цвята в тази празнична колекция. За да накарат женските очи тайнствено да блещукат от Dior са подготвили 2 палитри сенки за очи. В палитрата блестящи сенки 5 Couleurs Iridescent с мека, кремообразна структура – Smoky Crystal и Purple Crystal ( Опушен кристал и Лилав кристал ) има 5 блестящи нюанса, а единичните сенки – Cristal Boreal са в наситено сребристо и нежно лилаво и са блестящи мини кристали.

Червилото , по повод празника е в любимия на самия Кристиан Диор цвят- розово, според когото това е цветът на същинската женственост.
червилото е представено в два блестящи оттенъка – наситено розово и лилаво-розово. Допълващ цялостния образ е овлажняващият блясък за устни Rouge Dior Creme de Gloss, неговият нов оттенък Violet Shine, дарява устните със свеж и нежен виолетов цвят.
Блестящият завършек на новогодишния макияж е лакът Dior Vernis, който също ни радва с двата си прекрасни нови оттенъка – нежно-розово Rose Boreal и наситено-виолетово Silver Purple.

Ако този сайт ви допада, можете вземете нашия rss

Етикети: , , , ,

Скорошни публикации

Връзки