Розово злато хит за пролетно-летния сезон 2011


Този пролетно-летен сезон 2011 на гребена вълната при модните бижута ще бъдат розовото злато и големите разноцветни камъни.

Накити, които имитират украшенията на първобитните хора, както и средновековни кръстове са особено актуални през този сезон.
Розово злато хит за пролетно-летния сезон 2011

Световноизвестни дизайнери налагат яркооранжеви, жълти, светлосини и кафеникави нюанси за камъните. Те се съчетават прекрасно със злато, което е популярно през тази година.

На мода са масивните златни гривни, едрите колиета и всевъзможни размери медальони. Блясъкът и елегантността, характерни за седемдесетте години на миналия век, са на мода и днес.

Дългите обеци, които напомнят за седемдесетте, са изработени от миниатюрни мъниста и халки, с допълнения от ефектни едри камъни в различни цветове.
Розово злато хит за пролетно-летния сезон 2011

Един от най-популярните символи на 2011 година е кръстът в разнообразните му интерпретации, които присъстват не само в медальони и пръстени, но и в обеците.

Модерни са гривните с форма на квадрат, които се носят по няколко на едната ръка. Актуални са и гривните във форма на звезди и медальони с форма на полумесец. Те са перфектни в съчетание с туника. Характерно за тези накити е използването на съчетаване на жълто и бяло злато.

Една от актуалните форми за топлите дни е сърцето. Символът на любовта се използва за медальони, пръстени и обеци. Накитите се изработват както от бяло, така и от розово злато.

Розово злато хит за пролетно-летния сезон 2011

Розовото злато изглежда романтично, женствено и стилно. Изискано изглежда съчетанието на розово злато с камъни в кафявата гама. Колиета във вид на нашийници за опасни кучета също са популярни и придават крехкост на дамите.

Популярни са и златните верижки, омотани няколко пъти около врата, на които висят сърца или камъни. Накитите със средновековна символика – кръстове, мечове, сърца, гербове, корони и коне – особено във вид на гравюра, също са популярни.
Източник: ezine.bg

Ако този сайт ви допада, можете вземете нашия rss

Етикети: , , , , ,

Скорошни публикации

Връзки