Отново на гребена на модната вълна – тънките коланчета


Тънки коланиОтново на мода се завръщат така позабравените тънки коланчета. Те ще ви придадат изтънчен и ефирен вид, в същото време ще спазите ценните съвети на топ дизайнерите, които са категорични, че тънкият колан елегантно се завръща на модния подиум.

Коженият аксесоар ще бъде перфектно допълнение не само към панталон или изчистени дънки, но и към дълги и стилни блузони. Тънките коланчета могат да се носят и върху високо вдигната пола. Те ще придадат шик и завършеност и на вашите официални или ежедневни рокли.

Дори не е необходимо дрехите ви да имат специални приспособления за модния аксесоар – чувствайте се свободни да го поставяте където пожелаете, стига да се чувствате добре и различна. За предпочитане е обаче той да се слага малко над талията.

Относно цветовете – гамата, в която трябва да са решени коланчетата, следва нюансите на модните за този сезон – сиво, кафяво, бежаво, черно или бяло. Класическото червено също е вариант, стига да е подходящо съчетано с останалите дрехи и аксесоари, които сте подбрали за ежедневния си тоалет.

Коланчето може да е направено от кожа или велур – изборът в ваш. За предпочитане е обаче аксесоарът да се забелязва повече, ето защо можете да подберете и лачени/ лакирани дискретно блестящи тънки колани. За този сезон са подходящи и фино извезаните колани, върху които може да има камъчета или други малки допълнения. Доста ефектни са и коланите тип въже, които дискретно се завръзват върху избраните дрехи.

Не забравяйте, че тънките колани са изящен завършек на всеки тоалет. Умението да подберете подходящата форма, тъкан, цвят и плат е истинско изкуство.
Източник: ezine.bg

Ако този сайт ви допада, можете вземете нашия rss

Етикети: , , ,

Скорошни публикации

Връзки