Облеклото за пролетните вечери само за мъже


мъжка шапка федораС настъпването на пролетта, всичко се пробужда за нов живот и желание за по-интензивен нощен живот. Ако през зимата предпочитахме да си стоим на топло и да си лягаме рано, то през последните месеци приоритет ни е да прекарваме нощите си до късно и навън. Следват модни съвети за всички мъже, които нямат намерение да се прибират рано тази вечер, а за целта искат да са облечени подходящо.

Времето тези месеци е непредсказуемо. В един момент вали, а в следващия няма и следа от дъжд. Затова от основно значение за тоалета на мъжа са обувките и връхната дреха. За предпочитане все още са затворените и кожени обувки, които дават по-голяма сигурност в мокрите ситуации.

Що се отнася до връхната дреха, вариантите са два. Ако имате спортен стил на обличане, то добър избор са суитчърите с цип. Въпреки че на пазара се предлагат разноцветни предложение, хубаво е да подберете такъв модел, който лесно да се комбинира с останалите ви дрехи. Ако държите на по-изискан външен вид, сакото е вашата връхна дреха. За предпочитане е то да е в по-тъмен цвят и да бъде максимално вталено и късо, за да ви е удобно дори когато танцувате с него.

Актуални остават ризите с навити ръкави, като подходящите за сезона модели са на райета и с нестандартни яки. Що се отнася до блузите, тази пролет е добре да подберете модел с V-образно деколте и в по-светъл цвят.

При дънките и панталоните тенденцията да са вталени по краката се запазва. Нововъведението идва при подгъва на крачолите, като този сезон той е навън. Решението всъщност е доста практично, защото не позволява на дрехата ви да се цапа в по-кално време.

За пролетните нощи чудесен аксесоар са шапките. Федора са хит в момента, като за по-непретенциозните добро решение са и класическите шапки с козирка. Качулките на суитчърите също вършат работа.
Източник: actualno.com

Ако този сайт ви допада, можете вземете нашия rss

Етикети: , , , , ,

Скорошни публикации

Връзки