Неустоимо блаженство от DKNY Delicious Candy Apples


dkny_delicious_candy_apples_03За страстните почитатели на марката DKNY е новата превъзходна колекция с името.Delicious Candy Apples. Новата лимитирана колекция аромати на DKNY е вдъхновена от най-сладкото изкушение – захаросаната ябълка. Уханията ще омагьосат сетивата ви и ще ви накарат да си спомните за безгрижните детски дни, изпълнени с много щури игри. Ако вече сте се замечтали, значи е време да изберете вашето изкушение, за да се превърнете в истинска закачлива Лолита.

Candy Apples Sweet Caramel
Закачливото ухание приласкава с необикновени акорди на комбинация от захаросани плодове, съчетани с възхитителни цветни нюанси. Блендата на аромата се отличава с акценти на захаросани ябълка и круша. Те са допълнени от нотки на бяла градинска ружа, нежни жасминови венчелистчета и теменужки. Финалът е пристрастяващо изкушение от карамел, подправен с ванилия.

Candy Apples Ripe Raspberry
Този неустоим аромат примамва емоциите с божествени акценти на узрели малини, свежи ябълки и ободряващ лимон. Те контрастират с нюанси на омагьосващ божур и изкусителни лилии.

Candy Apples Juicy Berry
Изживейте истински празник за сетивата с това ухание, събрало нотките на черни стафиди и къпини, подчертани от секси акценти на круши и личи. Този неповторим коктейл е подсилен от изтънчени акорди на ябълка и сандаловото дърво.
Източник: arenabeauty.com

Ако този сайт ви допада, можете вземете нашия rss

Етикети: , , , , , ,

Скорошни публикации

Връзки