На каква рокля да се спрем за абитуриентския бал?


Абитуриентска рокля  2011Когато става въпрос за абитуриенткия бал, главно място заема абитуриентската рокля. Тя трябва да бъде съобразена  с модните тенденции, и най-важното да ви стои перфектно и удобно.

Затова предлагаме на вашето внимание обзор на тенденциите, които се съдържат в балните тоалети през 2011–а.

Преди да пристъпим към разглеждането на конкретните тенденции е до бре да подчертаем, че абитуриентският бал е само веднъж в живота, затова трябва да се направи всичко необходимо, той да е незабравим и изпълнен с красиви спомени.
Символ на прощаването с безгрижния ученически живот, това събитие показва едновременно новото на зрялост на девойките при създаването на образа си, което се изразява най-вече при избора на рокля.

Изборът на рокля днес няма ограничения и единствено е воден от светоусещането и впечатлението, което младите момичета искат да създадат на това първо официално събитие в живота.

Някои се опитват да осъществят мечтата си да са принцесите на бала и избират дълги до земята рокли, но това превъплъщение може да предизвика и разочарование. Животът е достатъчно цветен, че да поднесе и други моменти, когато да се почувствате като принцеси.

В дълга рокля не е особено удобно да се изкачвате по високи стъпала, а и ако токчетата на обувките ви са прекалено тънки, ще трябва да сте като статуя през повечето време за да не застъпите края й. В никакъв случай не се опитваме да ви разколебаем, просто ви подготвяме за „опасностите“.

Основното е да изберете каквото ви е на сърце.

На мода са женствеността и романтизма – именно тези черти е добре да са изразени в балните рокли през 2011 г. Двуслойни рокли от лек шифон, украсени с леки волани, плисета, ресни в съчетание с нежната цветова гама – ето това е необходимо.
Флоралните принтове на тъканите подсилват романтичността на образа. На мода при роклите е и стилът на 60-те – рокли с къса пола тип пачка.

Късите рокли тип втора кожа са за момичета с безупречна фигура и дълги крака – много лаконични, изящни, сдържани и едновременно с това показващи всички достойнства на външността. Освен това, тук може да се използва и малката черна рокля, която е неизменна част от женския гардероб. Много млади момичета избират точно нея за встъпването си в живота.

Рокля в гръцки стил с повдигната талия подхожда на много слаби момичета с не много висок ръст, а също и на тези, чиято фигура още не се е дооформила – тя придава облик на грация, визуално издължават и прикриват особеностите на фигурата, които може да смятате за недостатъци.
Източник: kozmetikata.com

Ако този сайт ви допада, можете вземете нашия rss

Етикети: , , ,

Скорошни публикации

Връзки