Модните тенденции при сандалите за 2010-та


Тази година изчистените модели сандали са допълнитело украсени с аксесоари. В разнообразието от модели има за всеки по нещо. Дали искате да се разхождате по плажа или в градска среда, или пък искате да отидете на парти има подходящи сандали за всеки. Главен акцент ще са каишките около глезена.

Намирането на добра обувка точно за топлия сезон не е толкова лесна работа особено сред разнообразието от цветове и височини.

– Първата стъпка към избирането на сандали за лятото е правилният избор на височина. Плоските сандали например, тази година идват в много стилни форми и цветове, от класическите до нестандартните изцяло украсени с най-различни мотиви. Те са много подходящи за носене с прави дънки или дълги рокли и поли.

-Любителите на плоските сандали ще имат голям избор. Бляскави дизайни, ресни и много мъниста ще украсяват сандалите, различни цветове ще ви дават възможност за съчетание с всякакви дрехи.

-Високите обувки с платформа украсени с различни декорации ще са в готовност за всеки по-официален случай или кратка разходка до офиса. Тях също можете да ги съчетаете с къси поли, панталони – тесни или широки няма никакво значение. Експериментирайте, Лято 2010 е лятото на експериментите.


Автор: Ива Захариева

Скорошни публикации

Връзки