Модни съвети за мъже


modni-suveti-21.    Черната мъжка жилетка е добро попадение в комбинация с риза и дънки с интересна катарама.Гледай да избираш такава, която ще ти е точно по мярка, защото елекът трябва да е втален. Така може преспокойно да го съчетаеш с по-широки дънки и кецове за небрежен ефект или с панталон / плътни дънки за по-стилна визия.

2.    Този чифт дънки би изглеждал доста по-добре в иначе модната комбинация на дрехи, ако беше поне номер по-тесен. И обърни внимание на крачолите, подгънати в долния край – никога не прави това! Подгънатите дънки навън оптически скъсяват краката ти, и развалят модната линия на мига.
Коланът с обемна катарама отдавна стана нарицателно за модна прищявка, която може да превърне изчистената ти едноцветна визия в модерна.

3.    Ризата е добро попадение. Подгънатите ръкави не са препоръчителни, освен ако не са навити до самия лакът, а разгърдената яка беше модна през 90-те в чалга дискотеките и на плажа.

4.    Шапката е моден аксесоар, който може да комбинираш спокойно с всяка визия.

5.    Сакото в комбинация с дънки е перфектно решение, но цветът на това тук е повече от катастрофален, макар и да отваря цялостната визия…

6.    Май вече веднъж обсъдихме в детайли обувките, и макар да бяхме казали, че черните лачени обувки могат в редки случаи да се впишат в облеклото ти, този тук със сигурност не е от тях. Посочената комбинация ще изглежда далеч по-модна, ако заложиш на кецове или спортни свежи обувки.

Източник:www.menbg.com

Ако този сайт ви допада, можете вземете нашия rss

Етикети: , , ,

Скорошни публикации

Връзки