Модната марка Pentagram отново на пазара


Модната марка Pentagram отново на пазараУникалните кожени облекла с марката Pentagram се завръщат за радост на хилядите почитатели. Марката беше преустановила работа  за повече от осем години.

Създадената през 1991 г., модната къща е наложила и запазила до днес своя собствен провокативен и атрактивен стил, отличаващ се с идейно многообразие и цветова иновативност.

Pentagram е единствената модна марка у нас, чиито облекла са уникален акцент в гардероба на почти всички популярни личности в България. „Запазена марка” за Жоро Пентаграм са зрелищните представяния, които се превръщат от традиционната форма на дефиле в истински спектакъл, който умело съчетава модата, театъра и музиката, чрез безгранично въображение и сюрреалистична визия.

Топдизайнерът Жоро Пентаграм възобновява творческата си дейност и креативни проекти в партньорство с „Жокер Медиа”.

Успешният тандем между марката Pentagram и „Жокер Медиа” още веднъж доказва неразривната връзка между музиката и шоубизнеса, креативността и провокацията. Модната къща не просто удовлетворява индивидуалните потребности на клиента за сцената и в живота, но влага страст и душа във всеки един модел.
Източник: elitno.com

Ако този сайт ви допада, можете вземете нашия rss

Етикети: , , ,

Скорошни публикации

Връзки