Лято в бяла дантела


Много актулна през сезона пролет-лято ще бъде бялата дантела. Тя ще завладее гардероба не само на младоженките, но и на всяка съвременна жена, която следва модните тенденции.

Дизайнерите представиха на модния подиум колекции с много бяла дантела, която винаги сме свървали с брака сватбената рокля. В миналото ни връщат и известните дизайнери Долче и Габана, които накараха жените да отворят ретро гардероба си. Това не значи, че е хубаво да носите белите си ръкавици о лактите и други остарели аксесоари, които са се носили през 50-те.

Италианската модна марка препоръчва да комбинирате бялата дантела с по-цветни и шарени платове. За романтични стил на обличане тази материя ще бъде задължителна през лятото. Дантелената рокля е подходяща както за ежедневието през топлите месеци, така и за вечерно излизане, тъй като поставя акцент върху сексуалността и женствеността.

Дизайнерите препоръчват бяла дантелена риза с тясна черна пола, тъй като контрастът между двете ще подчертава много силно най-привлекателната ви страна.

Бяла дантелена рокля  2011 Бяла дантелена рокля  2011

Източник: kozmetikata.com

Ако този сайт ви допада, можете вземете нашия rss

Етикети: , , ,

Скорошни публикации

Връзки