Красивата походка и високите токчета


3906picЛюбовта на жените са високите обувки на токчета… и това е всеизвестен факт! Когато искаме да изглеждаме красиви и предизвикателни нашите фаворити в това са  високите токчета. С тях изглеждаме и по-високи, и по-секси. Този тип обувки притежават и невероятното предимство да ни издължават визуално, правейки ни по-стройни.

Но не за всички дами високите обувки са най-доброто решение, тъй като често се оплакват от болки в краката заради височината им. Какви ли не жертви правим в името на красотата и сексапила? Само и само, за да сме по-привлекателни за „силния“ пол, сме способни да издържим стоически на непоносимата болка в краката, заради продължителното носене на високи обувки.

Какво обаче привлича толкова мъжете в дамите с високи токчета? Ето някои обяснения, дадени от представители на мъжкия пол: токчетата при всички случаи могат да означават уверена в себе си жена, която е напълно наясно както със сексапила си, така и с останалите си качества. Високите обувки показват, че жената е самоуверена и знае силата на красотата си.
реклама
Такава жена има цел, гради кариера, приема мъжете като плячка и иска мъжете да я виждат като равна, а не като нуждаеща се от закрила. Тази жена изглежда страстна и мъжете обожават да фантазират за нея.

Ако това е вярно, то мъжете си умират по сексапилни мацки, смело крачещи на високите си, звънко потропващи обувки. Искате да сте секси – скачайте в красивите си обувки, но не забравяйте, че колкото и сексапил да излъчвате, той може мигом да бъде помрачен от болезнената гримаса на лицето ви. Затова разчитайте на секси излъчване, но само в удобни и подходящи обувки за вас, иначе бихте се превърнали в не толкова красива гледка, каквато е била целта ви.

А ако искате да поразтъпчете обувките си и да потренирате секси походка с тях – вземете пример от актрисата Мелани Грифит и се разходете на високи токчета из дома си. Съпругата на Антонио Бандерас признава, че това е начинът, по който поддържа връзката си страстна – не сваля високите обувки, дори и вкъщи…

Източник: az-jenata.bg

Ако този сайт ви допада, можете вземете нашия rss

Етикети: , , , ,

Скорошни публикации

Връзки