Гривната: голяма и шикозна!


gaultier6Този сезон е на пиедестал грандоманията! Ако имате поне една гривна и тя е достатъчно голяма, то тя ще покрие критериите за мода, този сезон.

Грандоманията в модата – Питър Ланг (Peter Lang) я облича в кожа, от Givenchy залагат на металния блясък, а колекциите на Hermes ще се отличат с елегантен шик. Оказва се, че модните тенденции оказват влияние дори на различните благородни метали. Например, ако сте дизайнер, който е решил да лансира сребърни гривни, трябва да знаете, че те задължително трябва да имат футуристичен вид.

За златните пък има изискване да са особено отличаващи се, граничещи с екзотичното и екстравагантното. Ако излизате на бар с приятелки или имате вечерен ангажимент, включващ коктейл, погрижете се дрес кода на вашето бижу да са скъпоценните камъни.2z5ip0h

Известните личности, които имат собствени лейбъли, също вече са в тенденция. Ако надникнете в бутика на Никол Ричи (Nicole Richie) – House of Harlow, ще видите нейните големи и кожени гривни с основен акцент метални слънца. Вие сте на ход!

Източник: arenabeauty.com

Скорошни публикации

Връзки