Актуални са клинове с щампи


Дните на едноцветните клинове са преброени, макар че такива винаги ще се намират и ще останат актуални най-вече поради тяхната простота и класически вид.

Сега на мода са цветните, щамповани клинове, покрити с какви ли не мотиви- цветни, петнисти и дори дантелени. Тази тенденция ни позволява да носим семпли или едноцветни горни части, туники и т.н., без да се чувстваме депресирани или отегчени.

Клиновете с щампи добавят цвят и нещо интересно към облеклото ни, така че да привлечем вниманието и без крещящо или екстравагантно горнище.

От една страна клиновете са предимно дреха за зимата, но от друга могат да са подходящи и за по-топлите месеци. Ако не сте фен на голите крака дори при топло време, чифт клинове могат успешно да се комбинират с леко, ефирно потниче и сандали. Това какъв десен ще изберете зависи изцяло от вас, вашия характер и стил на обличане.

Клиновете с флорални мотиви изглеждат много добре в комбинация със семпли, бели, сиви или черни горнища, докато крещящите цветове създават неповторим ефект в съчетание с кожено яке или щампована горна дреха. Клиновете могат да са до глезена или да се напъхат в ботушите. Те са мултифункционална дреха и непременно трябва да играят ключова роля в гардероба ви.

Източник: krasivi.bg

Ако този сайт ви допада, можете вземете нашия rss

Етикети: , , , ,

Скорошни публикации

Връзки