Аксесоарът без който не може лятото-парео


pareo1Лято, плаж, море и разбира се задължителния аксесоар пареото. Само интересният бански и шапката с голяма периферия не са достатъчни, за да покажете, че сте в крак с плажната мода. Когато приготвяте багажа си за път, не забравяйте да си вземете поне едно парео към морския ви тоалет. Всъщност дори едно може да ви е достатъчно, защото с него можете да си направите поне 5 различни модела плажни рокли.

Има няколко простички правила, които трябва да спазите, когато избирате своето парео. Колкото и цветно да е то, е добре да е в тон с банския, джапанките и плажната ви чанта. Ако това ви затруднява, си изберете такова, което е в по-неотрален цвят и с малко и дребни мотиви по плата.

Второто важно нещо е да се научите сами да си правите плажни рокли от парео. Това никак не е трудно особено след като се поупражните известно време пред огледалото. Има няколко традиционни модела, които можете да си направите лесно с помощта на дълго парео. Ето и няколко от тях:

Поставете пареото зад тялото си, а горните му краища изтеглете пред себе си. Завържете ги веднъж пред гърдите си и втори път зад врата.

Подобен модел се получава, когато сложите пареото отстрани на тялото си и го завържете през едното си рамо.

Обичате потури? Ето и една хитра идея за вас. Сложете пареото пред вас и завържете горните му краища зад врата си. След това хванете долните, издърпайте ги между краката си, така че да се получи нещо като панталон и най-накрая ги завържете около кръста си.

Ако не искате пареото да изглежда като дълга рокля, го вържете отстрани и  след това хванете толните му краища. Сгънете ги и ги вържете на кръста си. Така ще получите къса рокля със секси странична цепка.

Друг вариант е да увиете пареото около тялото си, като оставите свободни двата му горни края. След това ги завържете на голяма панделка отпред или отстрани. Тази лятна рокля ще очертае добре привлекателните ви форми.

Ако предпочитате гърбът ви да е отворен, ще ви предложим нещо друго. Поставете пареото пред себе си и завържете горните му краища зад врата си. След това хванете част от средата на плата, прегънете я нагоре и я завържете отзад.

Източник: club.bg

Ако този сайт ви допада, можете вземете нашия rss

Етикети: , , , , , ,

Скорошни публикации

Връзки