Самсунг Армани е друго име за стилен мобилен телефон


samsung-armani

Има Samsung мобилни телефони, които са кръстен на отпразнува италиански моден дизайнер Джорджо Армани. И така, какви биха били очакванията на потенциалните потребители на този мобилен телефон? Очевидно е, че самото име на Армани показва, че то ще бъде много модерен мобилен телефон и той действително е. Тази джаджа е в състояние да установят, че тя е най-aptly пригодени като притурка на търсенето от страна на модния съзнателно мобилен телефон потребители. Значи, вие можете лесно да разпознават лицата, които притежават мобилен телефон, тъй като те са много модерни.

Потребителите също така ще забележите, че „Самсунг Армани мобилните телефони не са модни подчерта изключително. Тя не признава важността на другите функции на мобилния телефон, с която потенциалните потребители едва ли биха компромис. Всички потребители могат да опита всички съвременни функции в този мобилен телефон, които правят Притурката с най-новите мобилни технологии. Разбира се, потребителите не отрече Интернет съоръжения за този мобилен телефон. Както всеки друг съвременен мобилен телефон, потребителите могат да имат достъп до света на информация чрез тази притурка. На потребителите удоволствието от сърфиране в Интернет е удвоил от GPRS и края технологии, които ускоряват Интернет свързаност. Функциите като Java MIDP 2.0, и документ телезрител снимка повикване също са предоставени от настоящата притурка. Ако сте любители на играта можете да имате достъп до света на игрите и изтеглите любимите тези, с помощта на WAP 2.0 браузър.

В 3,2 мегапиксела камера на Samsung Армани ще Ви осигури перфектния снимки, като всяка друга водеща камера. Неговото движение картина фотография функция Ви помага да улови най-търсените след сцени в действие. Неговият мощен обектив, цифрово увеличение и авточасти Фокус Добавяне на качеството на снимките от камерата. Неговата връзка дисплея работи като камерата игрален визьор. Предвидени са и функциите на тези мобилни телефони, които помагат на потребителите съхранявате, редактирате и изтривате предложението снимки са събрани. Потребителите могат дори определяне на натоварването и споделят снимки с всеки, който се интересува от събрани снимки.

Потребителите просто трябва да забравиш света на скуката като вграден музикален плейър винаги ще ги запазя активни. Качеството музика го доставя в никакъв случай не е малък от най-новите музикални плеъри, тъй като е подпомаган от MP3, AAC + и AAC формати. По този мобилен телефон е снабден с Bluetooth технология с A2DP, че е безжична Gadget. Така че, можете да разбира мезе своята музика, дори когато сте в движение.

Със своята функция „свободни ръце“, през който потребителите могат да разговаряте с абонати като поддържа телефона на бюрото. Нейната вградения говорител е в състояние достатъчно, за да се внуши на диалози по телефона ясно. Нейната функция абонати идентификация помага на потребителя да присвоите символ или снимка към контакт и помага признават за контакт, когато има обаждане от него. Тази функция добавя към един часа забавно получава чрез говори за отделния човек.

С други думи, никога не са били свързаност толкова приятно и лесно преди въвеждането на „Самсунг Армани мобилни телефони. Докато създаването на текст, текст, предсказуем своята функция помага прогнозират думата потребителят ще тип. Това помага на потребителите спести време и усилия и прави задачата приятна. Нещо повече, всички други общи характеристики на мобилния телефон са на разположение в този Gadget. Нейната MMS услугата помага на потребителите акции на снимки с останалите потребители, които притежават съвместими устройства. Вътрешната памет на този мобилен телефон е 60 MB, която може да бъде увеличена с помощта на памет-карта. Стенд по време на тази притурка 220 часа, което дава 6 часа говоря дълго време. Той притежава пипай TFT дисплей, който е 2,6 инча, което е голямо в сравнение със съвременните мобилни телефони екрана.

Ако този сайт ви допада, можете вземете нашия rss

Скорошни публикации

Връзки