Новите женски аромати на лято 2009


Отворете сетивата си за лятото,поглезете себе си с приятните и свежи аромати,обгърнете тялото си с изисканост и вскус с новите летни аромати създадени специално за дамите,които искат да прекарат едно незабравимо изпълнено със свежест лято.

190445

Elizabeth Arden – Pretty – Този парфюм прелъстява със своята женственост която обгръща цялото тяло. Уханието се отваря с нотки на свеж бриз от италианска мандарина и портокалови цветчета, смесени със сок от праскова. Сърцето е цветно и нежно – жасмин, лилия и божур. Основните нотки са мускус, амбър и дърво. Флакона е прозрачен и е направен от тежко стъкло, придавайки му индивидуалност и неповторимост.

499028_fpx

Michael Kors – Island Bermuda – Предпоследния парфюм на дизайнера. Изключителна доминация на цветни нотки – божур, кожа, портокалов цвят, хибискус, касия, фрезия, жасмин, и кедър. Нежнорозов флакон с квадратна форма – изчистена и съвършена.

elizabethw

Еlizabeth W – Magnolia Eau de Parfum – В момента, в който го помиришете ще разберете, че трябва да го притежавате. Лек и въздушен, той ухае на романтични летни нощи на тропическите острови. А и цената е страхотна – около 32 щатски долара. Съставки: Венчелисчета от бяла магнолия смесени с жълт минзухар, сандалово дърво, Rivera Mimosa и гардения.

Ако този сайт ви допада, можете вземете нашия rss

Скорошни публикации

Връзки