Наоми Кембъл иска дете от Владислав Доронин


naomi campbell

Наоми Кембъл е споделила пред свои близки приятели, че няма нищо против да роди дете на руския си годеник, милиардера Владислав Доронин.

Свидетелство за все по-топлите отношения между Доронин и Черния лебед, както наричат Наоми на Запад, е фактът, че напоследък Москва се е превърнала във втори дом за манекенката. Наоми прекарва все по-често и за по-дълги периоди в руската столица. Тези дни тя дори е присъствала на рождения ден на дъщерята на Доронин Лиза.

Тържеството се е състояло в шикозен московски ресторант близо до Червения площад. Сред поканените са били звезди на руската естрада и хумор и сатира. Шегите на последните надлежно са били превеждани на Наоми лично от възлюбения й Доронин. Манекенката е демонстрирала изключително топло отношение към своята бъдеща заварена дъщеря Лиза. Засега двамата влюбени не издават кога ще бъде сватбата им, но по всичко личи, че такава ще има в най-скоро време. 38-годишният супермодел и 46-годишният руски милиардер се запознаха именно в Мовсква по време на модно дефиле с участието на Черния лебед. През юли миналата година Доронин подари на г-ца Кембъл колие със 142 диаманта на стойност 600 000 щатски долара. Личното състояние на започналия през 1990 г. с бизнес с недвижими имоти руснак понастоящем се оценява на около 2 млрд. долара. Колкото до Наоми Кембъл, сред известните имена, с които са и приписвани връзки, се открояват тези на Мик Джагър и монакския принц Албер, а в по ново време – това на венецуелския президент Уго Чавес. /БГНЕС

Ако този сайт ви допада, можете вземете нашия rss

Етикети: ,

Скорошни публикации

Връзки