Как да се съхранява мъжки костюм


menssuitfull2-1Вие се върнем у дома след дълъг ден от работа и не може да търпение да се махна от своя костюм. За да спестите време можете Хвърли си костюм за лесно стол, вземете вратовръзка без развързване него, и хвърля ризата си върху пода. Мисля, че имаме всички правил това и преди, но накрая осъзнах, че вместо спестяване на време, тя просто причинява повече главоболия по-късно Костюмът е бръчки, или може да са загубили формата на всички заедно. Ако това ви звучи познато, то тази статия е точно за вас. По-долу ще намерите полезни съвети за съхраняване на вашите костюми правия път. Следвайки тези съвети не взема много време, и ще добавите към живота на своите скъпи дрехи.

Как да се мотае костюм
Има много причини, костюм трябва да бъде обесен на ченгел след всяко носене. Първо всичко това осигурява костюм го поддържа оригиналната пригодени форма. На второ място тя помага на прежди, за да се върнете към оригиналния направо образно – намаляване на бръчки. Накрая той дава костюм способността да диша, което ще елиминира odors.

И какво от това нещата трябва да се вземе предвид, когато висиш ви костюм? Първо ще трябва всички права кортик. Изберете паразит, който е направен от дърво и най-малко 2 инча широк по рамото област. Когато увисва костюм на закачалка, на врата област трябва да бъдат освободени от бръчки, и не pointy ръбове трябва да слепешката през рамото област.

Дръж своя костюм в добре вентилирани зона, която е свободна от прекомерна влага, прах и пряка слънчева светлина. Когато висиш своя костюм остави всички бутони отворена. Това позволява на костюма да падне човек в оригинал, съобразени форма. Оставете костюм на закачалка за най-малко 24 часа преди да нося отново. Ако сте дневен костюм и вратовръзка носител на нещо от теб трябва да имат най-малко 3 апартамента във вашия гардероб. След един ден можеш да Дръж своя костюм в гардероба, но все пак оставя на косъм от дишането стая между всяка дреха.

Панталоните трябва да бъдат обесени близо до якето, за да е по-лесно да намери съвпадение дрешки. Обличай закачалки са кръстоска бар под палтото кортик. Ако рама е клип, а след това заедно Дръж Вашия панталоните-започвайки от дъното. Ако вашият гардероба не е достатъчно дълъг, отколкото сгъване панталоните над паразит може да бъде по-добър вариант. Уверете се, че лентата е покрит с гумена материал, за да се избегне панталони от плъзгащи се и попадащи на пода.

Ако направите това след всеки път, когато ви носят костюм, можете да добавите много живот на дрехата, и по-малко пътувания за химическо чистене ще бъдат необходими.

Ако този сайт ви допада, можете вземете нашия rss

Етикети: ,

Скорошни публикации

Връзки