Как да обличаме децата си


Сос децата е много трудна задача за повечето родители. Това е не само физически акт на обличане своя млад, но също така и факта, че това, което си мислиш, изглежда добре на тях може да не е непременно вярно за децата ви или други хора.

Comfort също е едно нещо да разгледа. Децата са много активни хора и дрехите си да не стоя на пътя, защото това ще ограничи тяхното въображение и обучение. Е, как може да си точно рокля децата си правилно? Ето няколко съвети.

1. Възпр.

Удобството е ключът. Помислете насипно облекла като тениски и шорти. Дрехите малко дете трябва да бъде функционална и развлечение, по-ярки цветове и за предпочитане памучни материали. През есента и зимата, обличаш ги в топли дрехи, но да го съхранявате като удобна, колкото мога. За по-възрастните, децата удобство все още е важна, но сега те са способни да изберат фланелка щампи и цветове. След като магазин за дрехи, уверете се, че да ги последвате. Децата не обичам да пробвам дрехи, но като ги избирате цвета и дизайна, ще осигури по-лесно за тях да носят дрехи самите те избирам.

2. Училище.

Както и при възпроизвеждане, училищни дрехи също трябва да бъде много удобно. Акции на шалове и якета за децата си. Това е най-добре да отида с якета, които са малко по-голям, защото те растат бързо и ще нарасне от един на въпрос на месеци. Момчетата са с ниска издръжка и може да изглежда добре, само за основни тениски и дънки. За младите момичета, панталони и поли са Staples и изберете тези, с жартиери колани, за да могат те да ги използват повече.

Аксесоари за момичетата, дори в ранна възраст трябва да са така че можете да си младо момиче, облечено в сребърни колиета цветни кристални висулки. Това е действително много евтини да има подпис аксесоар само с огърлица от закупуване на различни висулки за нея като cameos, lockets и сребърни висулки. Раници също са необходимост и закупуване на върха на най-лайн такива, защото те са sturdier и ще продължи тях цяла година и дори на следващия.

3. Специални събития.
Това ще включва рождени дни, семейни партии, коледни събирания и др. Вашият младите децата биха изглеждали малки ангелчета в пресовани Polo ризи и рокли малко сладко. Вашият малко момче ще изглежда елегантно в миниатюрен вариант на костюм. Вашето младо момиче ще изглежда доста по-пастелни рокля с перлената огърлица да съвпадат. Не забравяйте, че за да го прости, както суетлив и свободно, колкото мога.

Ако този сайт ви допада, можете вземете нашия rss

Скорошни публикации

Връзки