Как да изберете блуза Или Топ за една жена на бизнес костюм


Без съмнение, бизнес костюм е основата на женски бизнес облекло. Избор на задъхвам костюм или полата костюм, който подхожда добре, е най-голямата част от вашия професионален имидж. Но какво отгоре носиш с нея наистина може да промените вида на този костюм.

Един от най-класически неща, които можете да облека с костюм е основна, бяла блуза с яка сгънати над lapels на яке. Това е извън времето изглежда, че никога не излиза от мода. Изглежда много остри и професионални всеки път, когато го постави. Този класически бяла блуза е надежден щапелни, който върви с почти всичко, и че трябва да има най-малко една двойка. За разнообразие, вземи няколко основни блузи и в други цветове също. Ако имате ден, когато се чувстваш уморен на Черно мощност костюм, който може да озарява нещата, с блуза в цвят като червено или жълто.

Тогава Има различни върхове, без яка и копчета. Можете да нося твърди върховете върховете или с печат. Но ако в началото на страницата е твърде непостоянен, не нося я с костюм. Ако тя е вида на върха ще нося с дънки за почивен ден, а след това не се смесват го с вашия професионален гардероб.

Хората понякога се питаме дали те могат да носят Камизолки с професионален костюм, и да можеш. Особено, ако е в контрастен цвят. Все пак, ако направите това, трябва да си костюм сако за целия ден. Показване на раменете не са подходящи за работа с бизнес облекло. Като цяло, толкова повече кожата ми покажете, толкова по-малко вероятно хората да те взема на сериозно с професионална ситуация.

Вариация на камизола дантела е върха. Пак, продължавай якето на целия ден, когато носиш нещо без ръкави. Един всички дантела или частично дантела върха в доста цветове може да се окаже чудесен начин да променят външния вид на задъхвам костюм. Бих съвети да се избегне черната дантела все пак, тъй като тя може да създаде впечатлението, че ги носите бельо.

Thin sweaters са вариант за жени, които живеят в colder климат. Има много вълна или кашмир sweaters, които са достатъчно тънки за да не направите яке обемисти. По този начин можете да си костюм изглежда дори ако са студени. Но когато се опитате им в търговския център, не забравяйте да се опита им с костюм сако, така че ще знаете със сигурност, ако пуловер ще насипно състояние по теб или не.

Трябва ли да споменавам, че не трябва да носиш фланелка с костюм? Не, вие може би знаете, че вече.

Защо не направите забавно вечерта на проекта за вашата задъхвам костюми и поли костюми на леглото, а след това става въпреки всичките блузи, върховете и Камизолки имате в своя гардероб, за да видим какво отгоре се с това, което костюм . Тогава запише какво липсва и някои много съсредоточени пазаруване в мрежата. Ти свърши разход по-малко, когато Вие имате Пазарска точния списък.

Ако този сайт ви допада, можете вземете нашия rss

Скорошни публикации

Връзки